2wielernet, je allerbeste wielervriend met alle informatie over:

1.014: Merken
….48: Collecties
..247: Weblinken

…..68: Productgroepen
2.146: Dealers
534: Verenigingen
T-Mobile in Retro trend kleding
Het T-mobile team, met Jan Ullrich, heeft zich gisteren gepresenteerd in de teamkleding voor 2005 De kleding heeft dezelfde magenta kleuren als voorheen, maar het design is aangepast met een witte borstband, die over de armen doorloopt, waarmee word ingespeeld op de retro-trend van dit moment.
Ook de Nederlanders Bram Schmitz en Bas Giling zullen volgend jaar zich in deze fraaie kleding presenteren met hopelijk goede resultaten.
Fietsvakanties
Ook in 2005 organiseert Cemi wielerkampen weer hun bekende fiets-vakanties op Mallorca onder leiding van de ex-prof wielrenner Cees van Dongen en zijn vrouw Mia. Mallorca is het fietsvakantie-eiland bij uitstek en een ideale voorbereiding voor hobby fietsers en wielrenners om zich, in een heerlijke omgeving, voor te bereiden op het wielerseizoen 2005
vraag hier de brochure aan!.
Fietsverzekeringen
De Fietsersbond heeft recentelijk uitgebreid de fietsver-zekeringen onder de loep genomen en de resultaten kunt u vinden op de website.
Klik hiervoor het logo aan!

2wieler Nieuws

Weathernews.nl Meerdaagse Verwachting

Agenda
 
Campagnolo gaat digitaal
In alle stilte werkt het Italiaanse Campagnolo al sinds 2003 aan de vervolmaking van elektronische derailleurschakeling.
Alhoewel het patent al in 1994 is gedeponeerd, heeft Campagnolo eerst de ontwikkelingen van de elektronische schakeling van Mavic afgewacht. Toch is Campa in 2003 met een versie gekomen die sindsdien met name door professionals is getest, vooral door de Italiaan Fabio Sacchi. Wij hebben hierover al eerder bericht in ons tijdschrift.
Het systeem wordt volledig elektrisch aangedreven, waarvoor de energie wordt geleverd door een accu onderin een speciale bidonhouder. De voor- en achterderailleurs worden door een elektronische stappenmotor bediend, waarbij de voorderailleur “zelfcorrigerend” is.
De bediening gaat door middel van knopjes aan de schakelhendels op dezelfde plaatsen waar nu de mechanische schakelhendels zich bevinden. Sommige Campagnolo groepen van 2004 zijn al voorbereid op
Shimano pedalen Koga Miyata komt met vouwfiets
Shimano introduceert de SPD-SL, een licht-gewicht weg-pedaal dat uitmunt in ultiem gebruiks-gemak en garant staat voor prestatie verbetering.
voor meer informatie
Met de Founder-S geeft Koga-Miyata haar visie op de vouwfiets. Geen onhandig te monteren tweewieler met Spartaanse rijeigen-schappen, maar een volledig geveerd rijwiel, dat elk vergelijk met een normale
Shimano Dara_Ace triple
Na een eerste annoncewring vorige maand heeft Shimano nu de eerste foto’s vrijgegeven voor publicatie.
De Dura-Ace triple 10-speedgroep zal compatibel zijn met de recent geintroduceerde Ultegra 10-speed triple. De standaard kettingbladen zijn 52-39-30T. De cranks zullen beschikbaar zijn in lengten van 165 tot 180 mm, oplopend met 0,5 cm.
Levering wordt verwacht vanaf mei 2005.
Groningen Beste Fietsstad Reevu Fietshelm
Groningen is door de Fietsersbond uitverkozen tot Beste Fietsstad. de bond vergeleek het fietsklimaat in 115 gemeenten, waarvan Groningen als beste uit de bus kwam Reevu levert de eerste fietshelm met een ingebouwd achter-uitkijkssysteem heeft men een constante blik op wat er zich achter u in het verkeer afspeelt. Zo kunt u veel
Advertentie
Advertentie